Het weekmenu 17 t/m 23 maart
Maandag
Voorgerecht:
– Heldere kippensoep
Hoofdgerecht:
– Dikke rijst, tutti frutti, boter, kaneel, suiker
– Gelderse schijf, vleesjus, spinazie, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Dinsdag
Voorgerecht:
– Heldere vermicellisoep
Hoofdgerecht:
– Macaronischotel, tomaten/komkommersalade, geraspte kaas
– Runderlapje, vleesjus, rode bietjes, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Joghurt
Woensdag
Voorgerecht:
– Gebonden koninginnesoep
Hoofdgerecht:
– Kapucijners, spekjes, spekvet, appelcompote, augurk, zilveruitjes
– Kipschnitzel, vleesjus, sperzieboontjes, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Joghurt
Donderdag
Voorgerecht:
– Gebonden kippensoep
Hoofdgerecht:
– Hete bliksem, speklapje, zuur
– Sukadelapje, vleesjus, broccoli, gek. aardappelen, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Joghurt
Vrijdag
Voorgerecht:
– Heldere groentesoep
Hoofdgerecht:
– Gehaktbal, prei, gekookte aardappelen
– Kibbeling, remouladesaus, wortel/peterselie, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Zaterdag
Voorgerecht:
– Heldere aspergesoep
Hoofdgerecht:
– Runderlapje, vleesjus, rode bietjes, gek. aardappelen, aardappel puree
– Erwtensoep, roggebrood met spek
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Zondag
Voorgerecht:
– Gebonden champignonsoep
Hoofdgerecht:
– Kipshoarma, winter rauwkost, gek. aardappelen, geb. aardappelschijfjes
– Varkensschnitzel, vleesjus, romanoboontjes, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Het weekmenu 24 t/m 30 maart
Maandag
Voorgerecht:
– Heldere tomatensoep
Hoofdgerecht:
– Stamppot boerenkool, vleesjus, rookworst, gek aardappelen
– Blinde vink, spinazie, aardappelpuree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Dinsdag
Voorgerecht:
– Gebonden kerriesoep
Hoofdgerecht:
– Bami, atjar tjampoer, kroepoek
– Sucadelapje, vleesjus, spruitjes, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Woensdag
Voorgerecht:
– Heldere vermicellisoep
Hoofdgerecht:
– Poffert, stroop, bruine suiker, boter
– Riblapje, vleesjus, boterboontjes, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Joghurt
Donderdag
Voorgerecht:
– Heldere kippensoep
Hoofdgerecht:
– Gebakken kabeljauwfilet, remouladesaus, wortelschijfjes, gek. aardappelen
– Varkenslapje, vleesjus, sperzieboontjes, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Joghurt
Vrijdag
Voorgerecht:
– Heldere groentesoep
Hoofdgerecht:
– Kipsaucijs, vleesjus, bloemkool, gekookte aardappelen
– Runderworst, spitskool, aardappelpuree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Zaterdag:
Voorgerecht:
– Gebonden champignonsoep
Hoofdgerecht:
– Hongaarse goulash, doperwten, rijst
– Procureurlapje, vleesjus, savooie kool, aardappelpuree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Zondag
Voorgerecht:
– Gebonden tomaten cremesoep
Hoofdgerecht:
– Kipschnitzel, broccolimix, gek. aardappelen, gebakken aardappelschijfjes
– Gehaktrol, vleesjus, spinazie met ei, aardappelpuree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt