Het weekmenu 15 t/m 21 april

Maandag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Hamlapje, rode bietjes, gek. aardappelen
– Slavink, vleesjus, prei, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Dinsdag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Babi pangang, nasi, arjar tjampoor
– Runder gehaktbal, vleesjus, lentegroentenmix, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Woensdag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Stamppot zuurkool, rookworst
– Kalkoenvink, vleesjus, sperziebonen, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Donderdag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Hamburger, worteltjes, gek. aardappelen
– Kipfilet, vleesjus, lente rauwkost, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Vrijdag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Macaroni, geraspte kaas, komkommer/tomaten salade
– Runderlapje, vleesjus, romanoboontjes, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zaterdag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Lekkerbekje, remouladesaus, ijsbergsla, gek. aardappelen
– Kipfilet, vleesjus, chinese kool, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zondag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Beenham, stoofappeltjes, gek. aardappelen
– Rollade, vleesjus, witlof ham/kaas, aardappelpuree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Het weekmenu 22 t/m 28 april

Maandag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Schnitzel, ijsbergsla, gek. aardappelen
– Runderlapje, vleesjus,gemengde groente, aard. puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Dinsdag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Kapucijners, spekjes, spekvet, appelcompote, augurk, zilveruitjes
– Kipfilet, vleesjus, spinazie, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Woensdag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Macaronischotel, geraspte kaas, tomaat/komkommersalade
– Kipschnitzel, vleesjus, sperziebonen, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Donderdag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Gebakken vis, hollandaise saus, gemengde salade, gek. aardappelen
– Gelderse schijf, vleesjus, broccoli, aardappelpuree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Vrijdag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Filosoof, gestoofde appeltjes
– Runderlapje, vleesjus, rode bietjes, aardappelpuree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zaterdag:
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Koningsburger, worteltjes, gek. aardappelen, geb. krielaardappelen
– Kipshoarma met saus, sperzieboontjes, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zondag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Rollade, lente rauwkost, geb. aardappelschijfjes
– Kippenbout, vleesjus, romanoboontjes, aard. puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt