Het weekmenu 7 t/m 13 oktober

Maandag
Voorgerecht:
– Gebonden kippensoep

Hoofdgerecht:
– Hamlapje, vleesjus, wortel/doperwten, aardappel puree, gek. aardappelen
– Dikke rijst, suiker/boter, tutti frutti
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Dinsdag
Voorgerecht:
– Heldere tomatensoep
Hoofdgerecht:
– Babi pangang, atjar tjampoer, nasi goreng
– Runder gehaktbal, vleesjus, zomergroente, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Woensdag
Voorgerecht:
– Vermicellisoep
Hoofdgerecht:
– Chili con carne, rauwkost
– Kalkoenvink, vleesjus, schorseneren, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Donderdag
Voorgerecht:
– Gebonden kerriesoep
Hoofdgerecht:
– Patat, kroket/grikandel, appel compote
– Gehaktschijf, vleesjus, doperwten, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Vrijdag
Voorgerecht:
– Rundvleessoep
Hoofdgerecht:
– Pilaf met vruchten, zilvervliesrijs, gek. aardappelen
– Runderlapje, vleesjus, romanoboontjes, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zaterdag
Voorgerecht:
– Gebonden groentesoep
Hoofdgerecht:
– Lekkerbekjes, remouladesaus, ijsbergsla, gek. aardappelen
– Kipfilet, vleesjus, chinese kool, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zondag
Voorgerecht:
– Gebonden mosterdsoep
Hoofdgerecht:
– Beenham, vleesjus, stoofappeltjes, gefrit. aardappelen
– Kipkarbonade, witlof ham/kaas,  aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Het weekmenu 14 t/m 20 oktober

Maandag
Voorgerecht:
– Heldere kippensoep
Hoofdgerecht:
– Gehaktbal, ijsbergsla, gek. aardappelen
– Kipfilet, vleesjus, gemengde groente, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Dinsdag
Voorgerecht:
– Gebonden koninginnesoep
Hoofdgerecht:
– Runderlapje, appelcompote, gek. aardappelen
– Gehaktschijf, vleesjus, spinazie met ei, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Woensdag
Voorgerecht:
– Heldere tomatensoep
Hoofdgerecht:
– Lasagne, tomaten/komkommersalade
– Kipschnitzel, vleesjus, sperzieboontjes, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Donderdag
Voorgerecht:
– Gebonden kippensoep
Hoofdgerecht:
– Gebakken vis, remouladesaus, rode bietsalade, gek. aardappelen
– Kipsaucijs, vleesjus, broccoli, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Vrijdag
Voorgerecht:
– Gebonden ossenstaartsoep
Hoofdgerecht:
– Varkenslapje, gestoofde appeltjes, gek. aardappelen
– Runder gehaktbal, vleesjus, rode bietjes, aardappelpuree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zaterdag:
Voorgerecht:
– Heldere groentesoep
Hoofdgerecht:
– Runderlapje, gestoofde andijvie, gek. kriel aardappelen
– Baconburger, vleesjus, wittte kool, aardappel puree

Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zondag
Voorgerecht:
– Gebonden champignonsoep
Hoofdgerecht:
– Rollade, vleesjus, zomer rauwkost, gebakken aardappelschijfjes
– Kippenbout, romanoboontjes, aardappelpuree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt