Het weekmenu 22 t/m 28 juli

Maandag
Voorgerecht:
– Heldere tomatensoep

Hoofdgerecht:
– Kipragout, doperwten, rijst
– Groninger saucijs, vleesjus, spinazie, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Dinsdag
Voorgerecht:
– Heldere kippensoep
Hoofdgerecht:
– Kippenbout, vleesjus, bonne femme, krielaardappelen
– Gehaktbal, sperzieboontjes, gaardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Woensdag
Voorgerecht:
– Ossenstaartsoep
Hoofdgerecht:
– Gebakken kabeljauwfilet, ravigottesaus, worteltjes, gek. aardappelen
– Boomstammetje, vleesjus, paksoi, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Donderdag
Voorgerecht:
– Champignonsoep
Hoofdgerecht:
– Spaghetti met kaas, tomaten/komkommersalade
– Kipgehaktbal, vleesjus, romanoboontjes, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Vrijdag
Voorgerecht:
– Heldere groentesoep
Hoofdgerecht:
– Stamppot snijbonen, rookworst
– kipburger, vleesjus, spruitjes, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zaterdag
Voorgerecht:
– Gebonden aspergesoep
Hoofdgerecht:
– Pannenkoek naturel/spek/appel, stroop/suiker
– Riblapje, vleesjus, gekookte witlof, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zondag
Voorgerecht:
– Gebonden tomaten/groentesoep
Hoofdgerecht:
– Varkensschnitzel, broccoli met kaassaus, gek. aardappelen
– Kipshoarma, vleesjus, rauwkost,  aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Het weekmenu 29 juli t/m 4 augustus

Maandag
Voorgerecht:
– Gebonden kippensoep
Hoofdgerecht:
– Dikke rijst, suiker/boter, tutti frutti
– Hamlapje, vleesjus, wortel/doperwtten, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Dinsdag
Voorgerecht:
– Heldere tomatensoep
Hoofdgerecht:
– Babi pangang, atjar tjampoer, nasi goreng
– Runder gehaktbal, vleesjus, zomergroente, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Woensdag
Voorgerecht:
– Vermicellisoep
Hoofdgerecht:
– Chili con carne, rauwkost
– Kalkoenvink, vleesjus, schorseneren, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Donderdag
Voorgerecht:
– Gebonden kerriesoep
Hoofdgerecht:
– Patat, kroket, frikandel
– Gehaktschijf, vleesjus, doperwten, aardappelpuree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Vrijdag
Voorgerecht:
– Rundvleessoep
Hoofdgerecht:
– Pilaf met vruchten, zilvervliesrijst
– Runderlapje, vleesjus, romanoboontjes, aardappelpuree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zaterdag:
Voorgerecht:
– Gebonden groentesoep
Hoofdgerecht:
– Lekkerbekjes, remouladesaus, ijsbergsla, gek. aardappelen
– Kipfilet, vleesjus, chinese kool, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zondag
Voorgerecht:
– Gebonden mosterdsoep
Hoofdgerecht:
– Beenham, vleesjus, stoofappeltjes,gefrituurde aardappelen
– Kipkarbonade, vleesjus, witlof ham/kaas, aardappelpuree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt