Het weekmenu 22 t/m 28 april

Maandag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Schnitzel, ijsbergsla, gek. aardappelen
– Runderlapje, vleesjus, gemengde groente, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Dinsdag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Kapucijners, spekjes, spekvet, appelcompote, augurk, zilveruitjes
– Kipfilet, vleesjus, spinzazie, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Woensdag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Macaronischotel, geraspte kaas, tomaat/komkommersalade
– Kipschnitzel, vleesjus, sperziebonen, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Donderdag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Gebakken vis, hollandaise saus, gemengde salade, gek. aardappelen
– Gelderse schijf, vleesjus, broccoli, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Vrijdag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Filosoo0f, gestoofde appeltjes
– Runderlapje, vleesjus, rode bietjes, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zaterdag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Koningsburger, worteltjes, gek. aardappelen, geb. krielaardappelen
– Kipshoarma met saus, sperzieboontjes, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zondag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Rollade, lente rauwkost, geb. aardappelschijfjes
– Kippenbout, vleesjus, romanoboontjes, aardappelpuree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Het weekmenu 29 april t/m 5 mei

Maandag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Hete bliksem, rookspeklapje
– Sukadelapje, vleesjus, zomergroenten, aard. puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Dinsdag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Bami, atjar tjampoer, kroepoek, gebakken ei
– Hachee, vleesjus, rode kool met appeltje, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Woensdag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Poffert, stroop, bruine suiker, boter
– Blinde vink, vleesjus, sperziebonen, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Donderdag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Gebakken kabeljauwfilet, ravigotte saus, wortelschijfjes, geb.
krielaardappelen
– Varkenslapje, vleesjus, spruitjes, aardappelpuree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Vrijdag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Baconburger, bloemkool, gek. aardappelen
– Runderworst, vleesjus, andijvie, aardappelpuree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zaterdag:
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Hongaarse goulash, doperwten, rijst
– Riblapje, vleesjus, rabarber, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zondag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Kipschnitzel, witlofsalade, aardappel puree
– Gehaktrol, vleesjus, spinazie met ei, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt