Het weekmenu 21 t/m 27 oktober

Maandag
Voorgerecht:
– Gebonden koninginnesoep

Hoofdgerecht:
– Jachtschotel, gest. appeltjes, gek. aardappelen
– Gehaktbal, vleesjus, doperwten, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Dinsdag
Voorgerecht:
– Heldere groentesoep
Hoofdgerecht:
– Kip bon femme, gemengde sla, gek. aardappelen
– Runderstoof, vleesjus, bloemkool met saus, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Woensdag
Voorgerecht:
– Gebonden  ossenstaartsoep
Hoofdgerecht:
– Filosoof, appeltjes, gek. aardappelen
– Kalkoenvink, vleesjus, worteltjes met peterselie, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Donderdag
Voorgerecht:
– Heldere kippensoep
Hoofdgerecht:
– Gehaktbal met satesaus, kroepoek, atjar tjampoer, bami goreng
– Hamlapje, vleesjus, koolrabi, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Vrijdag
Voorgerecht:
– Champignonsoep
Hoofdgerecht:
– Hamburger, spruitjes, gek. aardappelen
– Gestoofde kabeljauw, vleesjus, rode bietjes, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zaterdag
Voorgerecht:
– Gebonden tomatensoep
Hoofdgerecht:
– Hutspot met gek. aardappelen, rookworst
– Runderlapje, vleesjus, andijvie, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zondag
Voorgerecht:
– Mosterdsoep
Hoofdgerecht:
– Kip cordon bleu, stoofpeertjes, gek. aardappelen
– Beenham, vleesjus,broccoli,  aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Het weekmenu 28 oktober t/m 3 november

Maandag
Voorgerecht:
– Heldere boerengroentesoep
Hoofdgerecht:
– Snert, spek/worst, roggebrood
– Kipsaucijs, vleesjus, spinazie, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Dinsdag
Voorgerecht:
– Gebonden tomatensoep
Hoofdgerecht:
– Macaronischotel, tomaten/komkommer salade
– Runderlapje, bloemkool, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Woensdag
Voorgerecht:
– Heldere vermicellisoep
Hoofdgerecht:
– Lekkerbekje, mosterdsaus, worteltjes, gek. aardappelen
– Boomstammetje, vleesjus, mexicomix, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Donderdag
Voorgerecht:
– Gebonden ossenstaartsoep
Hoofdgerecht:
– Pizza vlees/pizza vis
– Gelderse schijf, vleesjus, romanoboontjes, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Vrijdag
Voorgerecht:
– Heldere groentesoep
Hoofdgerecht:
– Stamppot zuurkool, rookworst
– Varkenslapje, vleesjus, spruitjes, aardappelpuree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zaterdag:
Voorgerecht:
– Gebonden aspergesoep
Hoofdgerecht:
– Lasagne, gemengde salade
– Riblapje, vleesjus, sperzieboontjes, aardappel puree, gek. aardappelen

Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zondag
Voorgerecht:
– Gebonden tomaten/groentesoep
Hoofdgerecht:
– Varkensschnitzel, bloemkool met kaassaus, gek. aardappelen
– Schouderkarbonade, vleesjus, stoofappeltjes, aardappelpuree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt