Het weekmenu 27 november t/m 3 december
Maandag
Voorgerecht:
– Heldere kippensoep
– Gebonden bloemkoolsoep
Hoofdgerecht:
– Stampot hete bliksem, vleesjus, rookspeklappen, gek. aardappelen
– Runderburger, vleesjus, gemengde groente, aardappel puree
Nagerecht:
– Room vla
– Yoghurt
Dinsdag
Voorgerecht:
– Gebonden koninginnesoep
– Heldere vermicellisoep
Hoofdgerecht:
– Kapucijners, spekjes, spekvet, appelcomp0te, augurk, zilveruitjes
– Gehaktschijf, vleesjus, witte kool, aardappel puree
Nagerecht:
– Vlaflip
– Yoghurt
Woensdag
Voorgerecht:
– Toscaanse tomatensoep
– Heldere groentesoep
Hoofdgerecht:
– Macaronischotel, geraspte kaas, tomaten/komkommersalade
– Kipschnitzel, vleesjus, sperzieboontjes, aardappel puree
Nagerecht:
– Chocolade vla
– Yoghurt
Donderdag
Voorgerecht:
– Gebonden kippensoep
– Heldere tomatensoep
Hoofdgerecht:
– Dikke rijst, tutti frutti, boter/kaneel, suiker, veget. vleesverv.
– Gelderse schijf, vleesjus, broccoli, aardappel puree
Voorgerecht:
– Watergruwel
– Yoghurt
Vrijdag
Voorgerecht:
– Gebonden spinaziesoep
– Heldere groentesoep
Hoofdgerecht:
– Gewhaktbal, vleesjus, prei, gek. aardappelen, veget. vleesverv.
– Kibbeling, remouladesaus, worteltjes/peterselie, aard. puree, gefrit. aard.
Nagerecht:
– Vanille vla
– Yoghurt
Zaterdag
Voorgerecht:
– Gebonden ossenstaartsoep
– Heldere aspergesoep
Hoofdgerecht:
– Erwtensoep, roggebrood met spek, veget. vleesverv.
– Runderlapje, vleesjus, rode bietjes, aard. puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Zondag
Voorgerecht:
– Gebonden champignonsoep
– Heldere kippensoep
Hoofdgerecht:
– Rollade, winter rauwkost, gek. aardappelen, gebakken aard. schijfjes, veget.
vleesverv.
– Kipschnitzel, vleesjus, romanoboontjes, aardappelpuree
Nagerecht:
– Sinaasappelvla met slagroom
– Yoghurt
Het weekmenu 4 december t/m 10 december
Maandag
Voorgerecht:
– Heldere tomatensoep
– Gebonden koninginnesoep
Hoofdgerecht:
– Stampot boerenkool, vleesjus, rookworst
– Sukadelapje, vleesjus, spinazie, aard. puree
Nagerecht:
– Bananen vla
– Yoghurt
Dinsdag
Voorgerecht:
– Gebonden kerriesoep
– Heldere groentesoep
Hoofdgerecht:
– Bami, atjar tjampoer, kroepoek
– Blinde vink vleesjus, spruitjes, aardappel puree
Nagerecht:
– Aardbeien vla
– Yoghurt
Woensdag
Voorgerecht:
– Gebonden aspergesoep
– Heldere vermicellisoep
Hoofdgerecht:
– Poffert, stroop, bruine suiker, boter, gek. aard.
– Hachee, vleesjus, rode kool, aardappel puree
Nagerecht:
– Vanille vla
– Yoghurt
Donderdag
Voorgerecht:
– Gebonden kippensoep
– Heldere preisoep
Hoofdgerecht:
– Gebakken kabeljauwfilet, remouladesaus, wortelschijfjes, gek. aardappelen
– Varkenslapje, vleesjus, sperzieboontjes, aardappelpuree
Nagerecht:
– Aardbeien kwark
– Yoghurt
Vrijdag
Voorgerecht:
– Gebonden champignonsoep
– Heldere groentesoep
Hoofdgerecht:
– Gebakken lever/ui, vleesjus, bloemkool, gek. aardappelen
– Runderworst, snijboontjes, aard. puree
Nagerecht:
– Advocaat vla
– Yoghurt
Zaterdag:
Voorgerecht:
– Gebonden maissoep
– Heldere kippensoep
Hoofdgerecht:
– Hongaarse goulash, doperwten, gek. aardappelen, rijst
– Riblapje, vleesjus, spitskool, aardappelpuree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Zondag
Voorgerecht:
– Gebonden tomaten cremesoep
– Heldere kippensoep
Hoofdgerecht:
– Varkensschnitzel, sperzieboontjes, gek. aardappelen, geb. aardappelen
– Gehaktrol, vleesjus, spinazie met ei, aardappelpuree
Nagerecht:
– Vanille vla met slagroom
– Yoghurt