De Nieuwe Wierde is thuisbasis voor een aantal clubs en verenigingen. Hieronder stellen zij zich voor.

Deze pagina is nog niet compleet.

De Wierdo’s -Improvisatietheater

Iedereen kan improviseren

Jij ook! Tijdens de trainingen laat Albert van Buuren je zien hoe leuk en (plezierig) spannend het is om zelf scènes te bedenken, zonder voorbereiding of script. We gaan aan de slag met de improvisatietechnieken voor zowel op het podium als in je dagelijkse leven.

De trainingen zijn op dinsdagavond van 19:45 – 21:45 uur in de Nieuwe Wierde te Grijpskerk. Je kunt drie keer gratis meedoen voordat je besluit om lid te worden van deze gezellige club Wierdo’s waar je helemaal jezelf mag zijn!

Interesse? Mail naar impro@albertvanbuuren.nl!

 

Popkoor Hadewijn

Welkom bij het leukste popkoor van het Westerkwartier

Popkoor Hadewijn bestaat uit een groep van ongeveer 27 enthousiaste dames uit Grijpskerk en wijde omgeving, die het fijn vinden om samen te zingen. Enkele leden van het koor zingen al vanaf het eerste uur mee. Plezier en gezelligheid is de bindende factor van het koor!
Het koor zingt 3-stemmig en het repertoire bestaat uit een mix van popsongs en (internationale) luisterliedjes. Een paar keer per jaar verzorgt het koor optredens op bijvoorbeeld de Zweedse kerstmarkt, festivals etc.
Houd je van zingen en lijkt het je leuk om dit met een enthousiaste groep dames te doen? Kom een keer mee repeteren. Ervaring is niet nodig, plezier en passie wel!

Maak vrijblijvend een afspraak om eens mee te zingen.