Wij hebben een gevarieerd aanbod aan zaalruimtes, met uitgebreide faciliteiten en een ruim assortiment aan dranken en hapjes.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of een ruimte reserveren? Dan kunt u deze online reserveren met het formulier hiernaast. Of bellen met MFC Grijpskerk op telefoonnummer 0594 –796037

Impressie van de zalen

De Kernterp (8 pers.)

Een kleine, modern ingerichte zaal met veel licht en een eigen terras! Een ruimte waar ontmoeten centraal staat. Deze zaal is erg geschikt om samen aan projecten te werken, te vergaderen of met een kleine groep samen te komen. Aan de ovale vergadertafel is plek voor 8 personen. Daarnaast zijn er drie relaxte stoelen voor tijdens pauzes of een gesprek in kleiner gezelschap.

De Priel (12 pers.)

Knus

De Priel is een knusse ruimte met een kleine keuken. Deze ruimte kun je reserveren voor diverse activiteiten, zoals vergaderingen, trainingen en ontmoetingen. Zelfs een avondje koken met een kleine groep is hier mogelijk. Er kunnen ongeveer 12 personen in deze ruimte, afhankelijk van de opstelling.

Het Hoendiep (20 pers.)

Historisch

Het Hoendiep is vlakbij de hoofdingang van De Nieuwe Wierde en heeft uitzicht op de bibliotheek. In deze zaal hangt het kunstwerk, gemaakt in 1975 door Derk Holman, dat het verbrede Hoendiep (nu het Van Starkenborghkanaal) uitbeeldt. Er passen zo’n 20 personen in deze ruimte.

Het Hoendiep

De Slenk (20 pers.)

Zakelijk

De Slenk is een lichte ruimte, zeer geschikt voor vergaderingen en trainingen. Tijdens pauzes kun je zo even naar buiten, via de schuifdeur naar het terras. Deze zaal heeft ruimte voor ongeveer 20 personen, afhankelijk van de opstelling.

De Slenk + De Priel (48 pers.)

Knus en zakelijk

Combineer De Priel met De Slenk en er ontstaat een mooie ruimte voor ongeveer 48 personen die zowel knus als zakelijk is. Geschikt voor vergaderingen, trainingen, een familie feestje of andere vormen van ontmoeten. Bij mooi weer is het mogelijk het terras te gebruiken.

De Kwelder (98 pers.)

Licht en ruim

De Kwelder is de nieuw gebouwde, licht en ruime zaal van De Nieuwe Wierde. Er kunnen 98 personen in. Maar als de deuren naar Het Dorpsplein opengaan, ontstaat er ruimte voor maar liefst 280 personen! Door de grote beamer en het (losse) podium in deze ruimte is De Kwelder zeer geschikt voor filmavonden en andere evenementen.
De Kwelder

De Kwelder + Het Dorpsplein (200 pers.)

Ontmoeten

Combineer De Kwelder met Het Dorsplein en er ontstaat een prachtige ruimte voor maar liefst 280 personen! Door de grote beamer en extra TV en het (losse) podium zeer geschikt voor bijvoorbeeld een feest, congres, muziekavond of een toneelvoorstelling.

Reserveren:

Op dit moment zijn er problemen met het versturen van een online reservering.

Daarom willen we u vragen reserveringen per email te doen op reserveringen@denieuwewierde.nl

Vermeld:

  • Datum;
  • Tijd;
  • Voorkeur voor zaal;
  • Aantal personen;
  • Uw telefoonnummer;
  • Uw emailadres;
  • Eventueel voorzieningen zoals koffie, thee, beamer of gebruik scherm.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering te bevestigen.