Site Loader

Drie weken na de Opening & Zomerfair in De Nieuwe Wierde zijn we nog steeds aan het nagenieten van deze mooie dag. We waren prettig verrast met de enorme opkomst en vonden het beregezellig! Hieronder vind je een aantal foto’s van 18 juni.

Naast een gezellige dag leverden de opening & zomerfair nog meer mooie dingen op. Zo hebben zich verschillende vrijwilligers aangemeld om leuke dingen te gaan doen in De Nieuwe Wierde. Ook heeft het handwerkgroepje Рopgericht vanwege de zomerfair Рbesloten om elke dinsdagochtend bij elkaar te blijven komen. Lijkt het jou ook leuk om vrijwilliger te worden in Grijpskerk? Neem dan contact op met Dorpsloket Grijpskerk Verbonden (grijpskerkverbonden.nl/dorpsloket) of met de vrijwilligerscoördinator van de NNCZ (via het contactformulier op www.nncz.nl)!

Stichting Vrienden van De Nieuwe Wierde doneerde een kapstok voor rolstoelgebruikers.
Shantykoor Allemanseindje
NNCZ Opende een Buurtkoelkast voor Grijpskerk. Hebt u hem al gezien?
De Expositie van stichting Kluften en Waarden is nog een paar weken te zien

Post Author: Esther