Het weekmenu 16 t/m 22 juni
Voorgerecht:
– Tomatensoep
Hoofdgerecht:
– Runderbeefburger, rode bietjes, gek. aardappelen
– Boomstammetje, vleesjus, gestoofde prei, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Dinsdag
Voorgerecht:
– Groentesoep
Hoofdgerecht:
– Kipsate met pindasaus, nasi, kroepoek
– Kipvink, vleesjus, worteltjes, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Joghurt
Woensdag
Voorgerecht:
– Kerriesoep
Hoofdgerecht:
– Erwtensoep, spek, roggebrood
– Kipburger, vleesjus, boterbonen, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Joghurt
Donderdag
Voorgerecht:
– Gebonden champignonsoep
Hoofdgerecht:
– Slavink, gekookte witlof, gek. aardappelen
– Stooflapje, vleesjus, italiaanse salade, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Joghurt
Vrijdag
Voorgerecht:
– Kippensoep
Hoofdgerecht:
– Lekkerbekje, remouladesaus, wortelschijfjes, gek. aardappelen
– Slavink, vleesjus, gemengde salade, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Zaterdag
Voorgerecht:
– Gebonden tomatensoep
Hoofdgerecht:
– Stamppot hete bliksem, speklapje, augurk, zilveruitjes
– Sukadelapje, vleesjus, spitskool, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Zondag
Voorgerecht:
– Heldere groentesoep
Hoofdgerecht:
– Schouderkarbonade, stoofpeertjes, gek. aardappelen, pommes duchess
– Shoarma met saus, vleesjus, broccoli, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Het weekmenu 23 t/m 29 juni
Maandag
Voorgerecht:
– Heldere kippensoep
Hoofdgerecht:
– Speklapje, andijvie, gek. aardappelen
– Kipschnitzel, vleesjus, rode bietjes, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Dinsdag
Voorgerecht:
– Gebonden tomatensoep
Hoofdgerecht:
– Slavink, vleesjus, spitskool, gek. aardappelen
– Gestoofde vis, mosterdsaus, gemengde salade, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Woensdag
Voorgerecht:
– Heldere groentesoep
Hoofdgerecht:
– Macaroni, geraspte kaas, komkommer rauwkost
– Hamlapje, vleesjus, prei a la creme, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Joghurt
Donderdag
Voorgerecht:
– Gebonden kippensoep
Hoofdgerecht:
– Runderlapje, vleesjus, tuinbonen met spekjes, gek. aardappelen
– Rolladeschijf, vleesjus, spinazie met ei, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Joghurt
Vrijdag
Voorgerecht:
– Gebonden kerriesoep
Hoofdgerecht:
– Kibbeling, remouladesaus, parijse worteltjes, patat
– Runderburger, vleesjus, doperwten, aardappelpuree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Zaterdag:
Voorgerecht:
– Bospaddenstoelensoep
Hoofdgerecht:
– Gehaktballetjes met satesaus, bami goreng, kroepoek
– Kipfilet, vleesjus, snijboontjes, aardappelpuree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt
Zondag
Voorgerecht:
– Heldere ossenstaartsoep
Hoofdgerecht:
– Varkensschnitzel, bloemkool met saus, gek. aardappelen
– Rollade half om half, vleesjus, broccolimix, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt