Het weekmenu 6 t/m 12 mei

Maandag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Sukadelapje, rode bietjes, gekookte aardappelen
– Boomstammetje, vleesjus, gestoofde prei, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Dinsdag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Kipsate met pindasaus, nasi, kroepoek
– Kipvink, vleesjus, worteltjes, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Woensdag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Erwtensoep, spek, roggebrood
– Stooflapje, vleesjus, boterbonen, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Donderdag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Slavink, Gekookte witlof, gekookte aardappelen
– Runderbeefburger, vleesjus, italiaanse salade, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Vrijdag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Lekkerbekje, remouladesaus, wortelschijfjes, gek. aardappelen
– Kipburger, vleesjus, gemengde salade, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zaterdag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Stamppot hete bliksem, speklapje, augurk, zilveruitjes
– Sukadelapje, vleesjus, spitskool, aardappel puree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zondag
Voorgerecht:
– Soep van de dag
Hoofdgerecht:
– Schouderkarbonade, stoofpeertjes, gek. aardappelen
– Shoarma met saus, vleesjus, broccoli, aardappelpuree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Het weekmenu 13 t/m 19 mei

Maandag
Voorgerecht:
– Groentesoep
Hoofdgerecht:
– Kiprollade, spinazie, gek. aardappelen
– Slavink, vleesjus, spitskool, aard. puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Dinsdag
Voorgerecht:
– Tomatensoep
Hoofdgerecht:
– Kippenbout, bonne femme, gek. krielaardappelen
– Groninger sausijs, vleesjus, boterboontjes, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Woensdag
Voorgerecht:
– Koninginnesoep
Hoofdgerecht:
– Pannenkoek naturel / spek / appel, stroop
– Boomstammetje, vleesjus, gemengde salade, aardappel puree, gek.
aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Donderdag
Voorgerecht:
– Kerriesoep
Hoofdgerecht:
– Spaghetti, geraspte kaas, tomaten/komkommer salade
– Gelderse schijf, vleesjus, romanoboontjes, aardappelpuree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Vrijdag
Voorgerecht:
– Groentesoep
Hoofdgerecht:
– Stamppot hutspot, vleesjus, rookworst
– Riblapje, vleesjus, sperzieboontjes, aardappelpuree, gek. aardappelen
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zaterdag:
Voorgerecht:
– Ossenstaartsoep
Hoofdgerecht:
– Runderlapje, rode kool, gek. aardappelen
– Kipburger, vleesjus, sperzieboontjes, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt

Zondag
Voorgerecht:
– Champignonsoep
Hoofdgerecht:
– Varkensschnitzel, sbloemkool met kaassaus, gek. aardappelen
– Gehaktschijf, vleesjus, rabarber, aardappel puree
Nagerecht:
– Toetje van de dag
– Yoghurt